SUNTEM SPECIALIZATI IN SOLUTII DE MANAGEMENT SI IGIENIZARII PERFORMANTE:

Servicii

 

Experienta noastra ne-a ajutat sa înțelegem că programele de curățenie și igienizare eficiente trebuie să fie adecvate pentru a atinge nivelul corect de igienă în zonele de prelucrare si distributie a alimentelor, precum și in cele de producție. Atunci când programele sunt inadecvate sau lipsesc cu desavarsire, există un risc mai mare ca produsele alimentare sa fie alterate și  fabricile sa  devina contaminate cu microorganisme patogene.

Dezvoltam programe de igienizare exclusiv adaptate pentru a se potrivi clientului in functie de specificul activitatii. Tot personalul nostru este instruit în aceste programe de igienizare extinse, care încorporează standardele de curățare, proceduri de mediu, măsuri de siguranță (dezvoltate pe baza evaluărilor de risc), precum și cu privire la frecvența programelor de igienizare periodice planificate a fi efectuate.

IGIENIZAREA ZONELOR CRITICE

Suntem  specializati in furnizarea de solutii pentru curatarea echipamentelor din zonele de prelucrare a produselor alimentare și a băuturilor, zone critice care necesită condiții de igienă impecabile. Aceste zone se regăsesc în fabricile sau bucatariile ce produc si  distribuie alimente gata de consum, unde riscul contaminarii este ridicat, precum si in fabricile de bauturi unde aditivii post-pasteurizare sunt preparati sau adăugati.

 

AVEM GRIJA DE TOATE ETAPELE: